Antalya Deprem - 18 Yaşındaki Genç, Ãœlkü Ocaklarında Falaka : Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Ä°ÅŸte Türkiye'nin Yeni Deprem Haritası!
İşte Türkiye'nin Yeni Deprem Haritası! from www.haberyuzdeyuz.com
Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de .

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Deprem birçok ilden de hissesildi.

Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Haritası : Antalya Haritaları | Ä°ndirme Için Yüksek
Haritası : Antalya Haritaları | İndirme Için Yüksek from yearofthefly.org
Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem birçok ilden de hissesildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Deprem birçok ilden de hissesildi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu.

Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi.

Antalya Deprem - 18 Yaşındaki Genç, Ãœlkü Ocaklarında Falaka : Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.